Wegens het succes van de zelfwerkzaamheiddag op 5 november 2016 heeft de havencommissie besloten in 2017 meerdere zelfwerkzaamheiddagen te plannen.
Hopelijk een goede reden voor veel leden om in een gezellige sfeer hun ZWH-uren te maken. En u weet: vele handen maken licht werk! Elke ZWH-dag begint om 9.00 uur.

Aanmelden
U kunt u inschrijven voor deze ZWH-dagen in het clubhuis. Daar vindt u telkens ruime tijd voorafgaand aan de ZWH-dag een intekenlijst met daarop de te verrichten werkzaamheden. Kies wat u het beste past en geef ook aan hoeveel uur u die dag beschikbaar bent. Elke ZWH-dag zal er gezorgd worden voor uiteenlopende klussen. U vindt altijd iets waar u zich in kunt uitleven. En rond half elf is er koffie!

Declareren
De uitgevoerde zelfwerkzaamheid declareer je vervolgens door invullen van het zelfwerkzaamheidsformulier, verkrijgbaar in het clubhuis.
Je levert het in via de witte brievenbus aan het Schultelokaal.

Afkoop
Niet uitgevoerde/niet-gedeclareerde zelfwerkzaamheid in het verenigingsjaar 2017 wordt op de Jaarnota (begin 2018) als 'Afkoop zelfwerkzaamheid' in rekening gebracht. Deze bedraagt Euro 25,-- per niet gewerkt uur (voor maximaal 8 uur / Euro 200,--).

De data voor 2017

Op de volgende zaterdagen in 2017 kunt u helemaal "los gaan" voor uw vereniging:

dames.jpg

heren.jpg

• Winterwedstrijden 30/11/2014
  • Na een spannende competitie was gisteren de finale!!

Uitslag Biljartfinale:
1:Frans Hermans
2: Fred Ebben
3: Ydo Heijsman
4: Bertie Tiebosch
  • Woensdagavondwedstrijd 1
  • Zaterdagavond tijdens maritiem... het zeemansliederen-SongFestival. Mis het niet!! Ons Shantykoor is er klaar voor. Tijden:
19.40-19.50 uur podiu
  • De oesterman!