Winterwed …
Inschrijven
Sponsors

Winterwedstrijden 2017-2018

winterwedstrijden@wsvviking.nl

 


Zeilers uit de regio zijn weer welkom voor de Winterwedstrijden bij WSV Viking op de Ertveldplas in 's-Hertogenbosch! Dit jaar maken we er samen weer een gezellige, sportieve happening van!Wedstrijddata:

2017
Zondag 5 november, 26 november en 17 december.

2018
Zondag 21 januari, 18 februari en 18 maart.

Eventueel een inhaaldag op zondag 25 maart 2018 indien één van de wedstrijden moet worden afgelast.

Op wedstrijddagen: inschrijven en aanmelden 10.30 uur, palaver 11.00 uur, eerste start 12.00 uur. Culinaire warme hap, leuke dagprijzen en mooie over all prijzen, sleepdienst en reddingsbootjes, helling voor de open boten en een mooie sanitaire ruimte. Je kunt het allemaal weer verwachten bij de Viking Winterwedstrijden. Schrijf je snel in, dan kunnen we een mooie klasse-indeling maken.

Inschrijven en kosten
Inschrijven kan door het inschrijfformulier op deze website in te vullen of het inschrijfformulier af te halen in het clubhuis van WSV Viking en het daar ook in te leveren. Graag inschrijven voor uiterlijk op 1 november 2017. We kunnen dan een mooie klassenindeling maken. De kosten voor deelname aan de hele serie wedstrijden zijn voor:
 

  • Meerpersoonsboten €50,-
  • Eénpersoonsboten €25,-

Inschrijfgeld dient voorafgaand aan de eerste wedstrijd te worden voldaan bij de infopost. Indien geen deelnamegeld is voldaan kan niet aan de wedstrijden worden deelgenomen. Indien je geen zeilnummer hebt dien je tevens een zeilnummer te gebruiken van de organisatie. We vragen hiervoor €10,- borg.

Na betaling ontvang je tevens een ‘goodiebag’ met gesponsorde artikelen, wat lekkers en alle benodigdheden voor de wedstrijd waaronder de wedstrijdbepalingen en je klassenvlag. Deelnemers dienen zich elke wedstrijd aan te melden. Je ontvangt na aanmelding je consumptiebon.

Culinaire warme hap
Na afloop van elke wedstrijd bent u welkom in het clubhuis van WSV Viking voor veel gezelligheid, een hapje en een drankje. Na aanmelding voor elke wedstrijd ontvangt elke deelnemer voor zichzelf en zijn bemanning een consumptiebon. Diana en Wim verzorgen elke wedstrijd een culinaire gerechtje. Deze lekkernij kunt u ophalen door inlevering van de consumptiebon aan de bar. Ook sponsoren hebben recht op een consumptiebon.
 
Prijzen
Er vindt na afloop van elke wedstrijd een prijsuitreiking plaats met leuke dagprijzen. Aan het einde van de serie wedstrijden vindt na de laatste wedstrijd een over-all prijsuitreiking plaats met mooie over all-prijzen voor elke klasse. Uiteraard worden ook de prachtige wisselbekers aan de over all winnaars van de kajuitboten en de open boten uitgereikt. De laatste wedstrijd is in beginsel op 18 maart 2018. Slechts indien één (of meerdere) wedstrijd(en) uitvalt(len) zal één inhaaldag plaatsvinden op 25 maart 2018.
 
 
Waar moet u zijn op het Vikingterrein?
Infopost

De infopost bevindt zich in het Willem Schulte Lokaal aan het begin van het terrein van WSV Viking. Je komt hier langs op weg van het parkeerterrein naar het clubhuis. Je dient je hier aan te melden voor de wedstrijden. Daarnaast kun je hier tevens terecht met vragen en om je bijvoorbeeld aan te melden voor de sleepdienst. Na afloop van de wedstrijden kun je hier eventueel een protest kenbaar maken.

Sanitaire ruimte
De sanitaire bevindt zich achter het clubuis op de weg naar de landtong. De sanitaire ruimte van WSV Viking is in 2011 gerenoveerd. Er is een mooie ruimte gerealiseerd met veel omkleedruimte en een uitstekende douchegelegenheid. Er zijn rekken aanwezig om sporttassen droog weg te zetten.

Tuurtoren
De tuurtoren bevindt zich op de landtong. De tuurtoren wordt bemand door de start- en finishcommissie, alsmede de protestcommissie. De start en de finish van elke wedstrijd vinden steeds plaats op het water voor de tuurtoren. Bij aanvang van de wedstrijd dient u de tekens van de tuurtoren te volgen. Vlaggen/borden zijn hierbij leidend.

Clubhuis
Het clubhuis van WSV Viking kunt u niet missen. Het clubhuis is het centrale punt van onze vereniging. Proef de gezelligheid en loop de andere zeilers achterna!
 
Veiligheid en ligplaats
Sleepdienst

Er is bij elke wedstrijd een sleepdienst aanwezig. Wil je hiervan gebruik maken, schrijf je dan voorafgaand aan de wedstrijd in op de lijst in de infopost.

Reddingsdienst
Gedurende de wedstrijd zullen er reddingsbootjes op het water aanwezig zijn om de veiligheid van de deelnemers zoveel mogelijk te waarborgen. De bootjes staan door middel van portofoons in verbinding met elkaar en de tuurtoren. Wij wijzen de deelnemers er wel op dat zij zelf verzekerd dienen te zijn voor eventuele schade. WSV Viking is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan tijdens en/of als gevolg van de wedstrijden. Alle deelnemers nemen op eigen verantwoordelijkheid en risico deel aan de wedstrijden.

Ligplaats
Het is mogelijk om je boot gedurende de winterwedstrijden op het terrein van WSV Viking te stallen dan wel een ligplaats in het water aan te vragen. Geef dit duidelijk aan op het inschrijfformulier. De kosten worden vermeld op het inschrijfformulier. Voor betaling van het liggeld ontvangt u per post een factuur van onze penningmeester.
Neem voordat u de boot komt brengen contact op met de Havenmeester Wim Wijgers (073-6411818), dan krijgt u een plaats toegewezen.

Takelen en helling
Deelnemers kunnen kosteloos gebruik maken van de helling op het terrein van WSV Viking. Er is een helling beschikbaar voor boten tot 1000 kg. De helling is niet geschikt om met een auto op te rijden. Er is tevens een strandje aanwezig dat gebruikt kan worden voor het te water laten van boten. Vanaf 2013 is er een extra helling beschikbaar voor kleine lichte boten, net voor de landtong nog voor de slagboom aan de linkerkant.
Ook kun je terecht bij de takelcommissie van zustervereniging WV Neptunus. Zij sponsoren het gebruik van de takel specifiek voor het gebruik t.b.v. de winterwedstrijden.

Niet vergeten…
Medewerkers en sponsoren

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door een groot team vrijwilligers en onze sponsoren. Kijk eens onder het kopje sponsoren om te zien wie de gulle gevers zijn.
Mocht er eens wat mis gaan, bedenk dan dat alle vrijwilligers hun best doen om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Indien u opmerkingen heeft, meld deze dan bij de organisatie of mail naar winterwedstrijden@wsvviking.nl. De organisatie is herkenbaar aan de blauwe Viking Winterwedstrijden vesten.

Inschrijven

Voornaam:*
Achternaam:*

(alleen invullen door niet Viking leden)

Adres:
Postcode/Plaats:
E-mail:

(wordt gebruikt om te waarschuwen als een wedstrijd niet door kan gaan)

Telefoon:
Lid van WSV:

Gegevens schip
Type jacht:*
Naam jacht:*
Kleur romp:*
Zeilnummer:*

(indien u geen zeilnummer heeft krijgt u er één toegewezen, borg hiervoor bedraagt € 10,-)

 
Afmetingen
Lengte over alles:*
Breedte:*
Gewicht:*
Diepgang:*

SW-cijfer:*
Materiaal romp:*
Type schroef:*
Onderwaterschip:*
Motor:*

Zeilen
Voorzeilen:*
Ruimewindse zeilen:*
Materiaal zeilen:*

Alleen voor deelnemers die geen lid zijn van WSV Viking

Dit bedrag geldt alleen, wanneer aan minimaal 4 van de 6 wedstrijden wordt deelgenomen. Anders geldt het passantentarief

(op de kant staan is alleen mogelijk als je zelfstandig, m.b.v. de helling (max 1000 kg), het water in en uit kan)


Ik wens deel te nemen aan de Viking Winterwedstrijden 2017/2018 en verklaar me te zullen houden aan de wedstrijdbepalingen. Het is bekend dat geheel op eigen risico zal worden deelgenomen.
Deelnamegeld ten bedrage van € 25,- voor éénmans boten / € 50,- voor meermans boten, dient voorafgaand aan de eerste wedstrijd contant en in één keer voldaan te worden bij de infopost.
Indien geen deelnamegeld is voldaan kan niet aan de wedstrijden worden deelgenomen. De wedstrijddata zijn als volgt: 5 november 2017, 26 november 2017 en 17 december 2017. Data 2018 zijn: 21 januari, 18 februari, 18 maart en een eventuele inhaalwedstrijd op 25 maart indien één van de wedstrijden moet worden afgelast.
Dit formulier inzenden uiterlijk 1 november 2017Dit formulier wordt verzonden naar de organisatie.

Sponsors

De volgende sponsoren maken de winterwedstrijden 2017-2018 mogelijk. Denkt u aan hen? Dank u!

Bar-le-duc.jpgBootstal Waalwijk.jpgde clinique.jpgMichiel Kuus.JPGPos jachtbouw.jpgPrincee.jpgtakelcommissie Neptunus.bmpThierry vd Zwan.jpgvan Boxtel.jpgWitoma.jpgAdvertentie clubhuis gewijzigd.jpg

ONTWERP: STUDIO DAAD

ONTWIKKELING: RAAK ICT