Passanten

U bent van harte welkom in onze haven. Er is altijd wel een plaatsje in onze haven. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een vingersteiger of een langssteiger.

Een ligplaats reserveren is in onze haven niet mogelijk. U kunt kort voor uw aankomst telefonisch contact opnemen met onze havenmeester, de heer Wim Wijgers (telefoon: 073-641 18 18). Hij kan u vertellen of er een plaatsje voor u en uw schip is. Snelle (rubber-)boten worden niet in onze haven toegelaten.

Reservieren ist nicht möglich. Sie können kurz bevor Ihren Ankunft anrufen: +31 73 641 18 18.

We make no reservations. You can call +31 73 641 18 18 shortly before your arrival, to see if there is a free box to welcome you and your ship.

• Timeline Photos
  • Interessante presentatie KNWV. Uitleg over ondersteuning, inzicht in beleid, en kritische vragen komen aan bod.
  • winterwedstrijden 24-01-15
  • Winnaar klasse A (eenmans zwaardboten)  Jack de Rijk - Laser Standaard
  • winterwedstrijden 24-01-15
  • Vanavond geeft het Nederlands Efltal de aftrap van ons 85-jarig jubileumweekend! Komen jullie ook kijken in het clubhuis op groot scherm?
  • Takeldag voorjaar 2014 + tweedehands markt