Onze havenmmeester is Wim Wijgers. Hij wordt bijgestaan door Diana Kradolfer (clubhuisbeheer) en Koos van Dijk. U kunt de havenmeester bereiken onder telefoonnummer 073-641 18 18 of via havenmeester@wsvviking.nl
De havenmeester wijst u, als passant, uw ligplaats en u kunt bij hem terecht voor al uw vragen over het haventerrein en de facilitieten. Ook verschaft de havenmeester u graag informatie over de omgeving en de stad 's-Hertogenbosch.

WSVV_WW-DK_20170401.jpg

Koos van Dijk is onze assistent-havenmeester. Koos van Dijk heeft hiermee dezelfde bevoegdheden als havenmeester Wim Wijgers. Wij verwachten van de leden dat aanwijzingen e.d. van Koos worden opgevolgd wanneer hij Wim vervangt.
Koos van Dijk is via e-mail te bereiken of via tel. 06 49 42 98 04.

koos van dijk.jpg

• Kindermiddag 7 april 2013
  • Sluitingstocht Maasbommel
  • bezoek van Sinterklaas aan de vikingjeugd